|
Сообщения без ответов | Активные темы
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 3 ] |
|
Автор |
Сообщение |
Галина Моисеенко
|
Заголовок сообщения: Прохання по вивченню Податкового Кодексу Добавлено: 20 сен 2010, 09:28 |
|
|
Доброго дня !!!!! Насамперед, хочу подякувать керівництву РНБА за семінар 08.09.2010 року, що "тримаєте нас на плаву " і ознайомлюєте з тим, що чекає бухгалтерів з приходом Нового року. Також хочу внести пропозицію і думаю, що це актуально для багатьох бухгалтерів - провести ще раз семінар для більш детального вивчення Податкового Кодексу. Я прочитала у "Майбутніх Заходах", що 30.09.2010 року буде семінар на цю тему, але там дуже висока ціна, навіть враховуючи знижку. Прошу мене підтримать. Дякую.
|
|
Вернуться наверх |
|
 |
Олена Макеєва
|
Заголовок сообщения: Re: Прохання по вивченню Податкового Кодексу Добавлено: 20 сен 2010, 15:40 |
|
|
Добрый день, Галина, Мы обязательно проведем еще и не раз семинар по Налоговому кодексу, как только его примут в первом чтении ВРУ, на тех же условиях, как и 08.09.2010. Следите за анонсами на сайте! 30.10.2010 РНБА организовывает международную налоговую конференцию. Спешите регистрироваться!
|
|
Вернуться наверх |
|
 |
Галина Моисеенко
|
Заголовок сообщения: Re: Прохання по вивченню Податкового Кодексу Добавлено: 20 сен 2010, 16:09 |
|
|
Дуже Вам вдячна !!! Бажаю щоб у Вас все виходило і получалось !
|
|
Вернуться наверх |
|
 |
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 3 ] |
|
|